window.lintrk('track', { conversion_id: 4484378 });
top of page

Mød 3 glade kunder

Her kan du møde 3 kunder som fortæller om deres oplevelse med IFACT.

ALPHA Containers A/S

ALPHA Containers er specialister inden for udlejning, salg og leasing af containere til både privat og erhverv i hele Danmark - alt fra standardcontainere til specialbyggede containere.

De har igennem en længere periode oplevet kraftig vækst i deres forretning, så de havde i større grad behov for tættere opfølgning på de økonomiske nøgletal. Det skabte en øget administrativ byrde med manuelle processer, som de ønskede at automatisere.

Tina Ruskjær rund.png

"

Vi blev positivt overrasket over, at IFACT var i stand til at opbygge den første af de tre rapporter, vi havde beskrevet for IFACT-teamet på det indledende onlinemøde. Efterfølgende oplevede vi en gnidningsfri og kort proces med tilpasning og afstemning af rapporterne.

Alpha-Containers.png

Tina Ruskjær

Direktør, Alpha Containers A/S

4 pixels-cloud-grey.png

HumanTrust

HumanTrust er en rekrutteringsvirksomhed beliggende i Aarhus og Horsens, som rekrutterer i hele Danmark. De sørger for at koble den helt rigtige person til den rigtige stilling og opgave. 

De havde behov for at udvide deres nuværende system, så de kunne automatisere manuelle processer og få bedre overblik over igangværende opgaver, økonomi og pipeline. 

"

Vi har behov for - på daglig basis eller ugentlig basis - at se, om vi er on-track på vores forretning. Det gav IFACT os muligheden for med deres løsning.

HumanTrust.png

Peter Bang Fasting Bauer

Headhunter & Founder, HumanTrust

Peter Bang Fasting Bauer rund.png
3-pixels-cloud-grey.png

Trekantområdets Brandvæsen

Trekantområdets Brandvæsen er et fælleskommunalt selskab i henhold til lov om kommunernes styrelse §60, som råder over 20 stationer og ca. 500 medarbejdere. Beredskabet dækker næsten 360.000 indbyggere fordelt over flere kommuner; Vejle, Kolding, Fredericia, Middelfart, Billund og Vejen.

Trekantområdets Brandvæsen ønskede at måle og analysere på KPI'er for deres performance i forhold til hændelser og udrykninger for at sikre, at det serviceniveau, de havde forpligtet sig til overfor kommunerne, blev overholdt.

Casper Bøge Christensen rund.png

"

Vi er lykkedes med at få nogle komplekse data gjort tilgængelige og grafisk visualiseret. Der var hurtig opstart og kort reaktionstid fra IFACT, der ikke efterspurgte kravspecifikationer.

TrekantBrand.png

Casper Bøge Christensen

Operativ Chef, Trekantområdets Brandvæsen

Vores kunder bruger vores løsning hver dag

253

Højeste antal sessions pr. bruger

28,81

Antal sessions pr. bruger gns.

28

Gns. varighed i min. pr. sessions

Tal fra 1. halvår 2021

Skaber værdi med dine data

3.1-pixels-white.png
Alpha-Containers.png
Bytømreren.png
DKI.png
HumanTrust.png
System-Transport.png
TrekantBrand.png
Egil-Rasmussen.png
hovedstadens.dk.png
bottom of page