window.lintrk('track', { conversion_id: 4484378 });
top of page
Om os 2640x2160 okt 21.jpg

Mød teamet

Du ved, hvad IFACT gør. Lær om hvorfor vi gør det, vi gør - og mød os her på siden.

Om IFACT

Pixels-white.png

IFACT er en Microsoft-baseret servicevirksomhed, der leverer komplette og skræddersyede BI-løsninger til alle typer virksomheder. Vi har selv udviklet it-platformen, som vi har sammensat med et servicekoncept, hvor vi tager os af alle de tekniske komplikationer, der er forbundet med etablering, udvikling og drift af din BI-løsning. Som kunde tilgår du dine interaktive dashboards i en browser uden at det går på kompromis med brug af interaktive funktioner.

 

Vi forstår, at BI er en rejse som kræver en samarbejdspartner, der følger dig på hele vejen - fra opsætning til implementering og daglig drift. Derfor er IFACT en abonnementsløsning uden skjulte omkostninger, skræddersyet til jeres behov og uden krav til jeres it-organisation.

3-pixels-sky-grey.png

Mød teamet

HEL 2.png

Henrik

Co-founder/rådgiver

Henrik er kundernes mand. Han rådgiver, med udgangspunkt i sin fortid som CFO, vores kunder i hvordan de arbejder professionelt med at få udbytte ud af deres data.

JOE.png

Jakob

Art Director

 

Jakob laver kundernes dashboards. Han udarbejder logikken og det grafiske udtryk, og skræddersyer dem til vores kunder. Han vil typisk være den første du møder når du skal have lavet et nyt dashboard hos IFACT.

SLB.png

Simone

#SoMe Badass

Simone er vores marketing-haj, og hjælper os med at brede det gode budskab. Desuden ses hun tit med et kamera, en drone eller andet AV-grej på kontoret.
 

JM.png

Jesper

Innovator

Jesper er den innovative kraft på holdet. Han hjælper Henrik med at finde kreative løsninger, når kundernes ønsker udfordrer de almindelige, tekniske løsninger.

KLP.png

Kalle

Tech Geek

Kalle koder i vores backend platform. IFACT backenden består af Microsoft teknologi, og Kalle binder alle vores integrationer op med de forskellige kildesystemer.

CJ.png

Christian

Backend Ninja

Christian er arkitekten bag vores dataplatform. Han sikrer at vi har styr på sikkerheden og stabiliteten når vi udvikler på vores løsning, og sikrer sammenspillet mellem de Microsoft Azure-services der driver IFACT.

Vi tror på IFACT

light.png
Den spæde start

IFACT startede som et internt projekt i Jansson Gruppen. Som en del af en større digitaliseringsproces havde vi i Jansson Gruppen et ønske om at synliggøre forskellige nøgletal, som vi kunne analysere og måle på. Formålet var at gøre data let tilgængelig for hele organisationen med interaktive dashboards.

2-pixels-cloud-grey.png
Den lange vej

Vores egen rejse viste sig at være dyr, langsommelig og med stor risiko for at fejle undervejs, til trods for ekstern hjælp. Fordi vi havde kompetencerne i huset, besluttede vi os for selv at udvikle en BI-platform, som vi baserede på Microsoft-teknologi. Her har vores nuværende Power Champ, og tidligere CFO i Jansson Gruppens, Henrik, sammen med vores Innovator og Udviklingschef, Jesper, været drivkraften.

way.png
star.png
Det må vi kunne gøre nemmere

Med erfaringer fra vores eget BI-projekt var Henrik og Jesper overbeviste om, at BI-løsninger kunne gøres nemmere tilgængeligt for virksomheder, som ikke har kompetencer eller ressourcer til at etablere en BI-løsning. De færreste virksomheder er rustet til de mange og ofte uforudsete krav til it-organisation og udvidelser af it-systemer, der kræves for at etablere egen BI-platform. Henrik og Jesper mente ikke, at et kæmpestort it-projekt med lange workshops og dyre konsulenttimer var den bedste metode til implementering af en BI-løsning.

Sved, tårer og mange timer senere

Vi har taget udgangspunkt i vores egen BI-platform og gået et skridt videre. Vi har tilpasset konceptet og udviklet en dataagent, så vi kan adskille data og opdatere data hvert 15. minut i Microsoft Azure. Det har resulteret i en løsning, hvor vi varetager alt det tekniske, drift og vedligehold. Efter mange timer, sved, tårer (mest timer) og et pilotprojekt blev IFACT grundlagt i februar 2021 – og vi er i dag kommet mange flere til teamet.

rocket.png
bottom of page