window.lintrk('track', { conversion_id: 4484378 });
top of page

Er du vores nye BI Specialist?

Som vores BI Specialist får du alle roserne, når kunderne bliver præsenteret for dine fede og brugervenlige rapporter og dashboards. Du vil kunne vride hjernen med Business Intelligence og samtidig udfolde dine kreative vinger.

 

Vi tilbyder en fuldtidsstilling. Du får en fast månedsløn og pension, der matcher dine kompetencer og erfaring.

IFACT team okt 21.jpg
3.1-pixels-white.png
Pixels-sky-grey.png

Din rolle

Du vil få en helt central rolle i vores team, hvor din primære rolle bliver at opbygge lækre og brugervenlige dashboards til forskellige virksomheder og brugere. 


Du holder kunden i hånden fra onboarding til løbende support og videreudvikling af deres BI-løsning på vores platform. Der igennem får du dyb indsigt i virksomhedens nøgletal og datakilder. Du formår at afkode kundens behov og opbygge en effektiv, logisk og struktureret teknisk løsning. Med andre ord "spitze EDB"😜 Derudover hjælper du os med at strukturere vores interne processer og forbedre den tekniske opbygning af vores dashboards.

Du kommer til at sidde med dit nye team på vores hovedkontor i Vejle. 

Pixels-sky-grey.png

Baggrund og kvalifikationer

rocket.png
smile-90-x-81.png

Din baggrund er ikke afgørende. Det kan være du har arbejdet som sælger af BI, IT-arkitekt, hard core teknik nørd eller måske har du en økonomiprofil? 

Du har indgående kendskab til et eller flere af de gængse BI frontendværktøjer, og arbejder trygt i feltet mellem visuelt rapportdesign og opbygningen af datamodellerne bag. Hos IFACT laver vi datamodeller i MS Azure SSAS og rapporter i Power BI.

Du har grundlæggende interesse for kundens virksomhed, og dermed behov, i relation til nøgletal og dataanalyser.

light.png

Du arbejder selvstændigt og koordinerer selv dine opgaver med vores backendudviklere og kunden.

sun-90-x-81.png

Du er udadvendt og kommunikativ i forhold til dine kollegaer og byder proaktivt ind med egen erfaring og løsningsforslag på problemer og udfordringer.

star.png

Du har en kreativ og kunstnerisk side, du bringer i spil, så kunden får en wauw-oplevelse, når de ser deres dashboards.

diamond.png

Du formår at holde fokus på en enkelt opgave, selvom du har mange forskelligartede opgaver i gang.

Vi glæder os til at høre fra DIG!

Du kan blive vores nye BI Specialist ved at give Henrik et kald på 41 83 14 80 eller sende os dit CV til hel@ifact.dk - du behøver ikke skrive nogen ansøgning. 

Om IFACT

Pixels-sky-grey.png

IFACT A/S er en selvstændig virksomhed under Jansson Gruppen A/S. Vi har udviklet en ”State of the Art” BI-platform i Azure samt kompetencer til udvikling af de fedeste rapporter og dashboards. Vores kunder abonnerer på en komplet BI-løsning, som vi driver og videreudvikler i tæt samarbejde med kunderne. Det kalder vi "BI as a service”.

 

Vi er en lille, men dedikeret, startup-organisation, der har alle fordele ved at indgå i en større koncern, og vi vokser hurtigt. Vores mission er at gøre BI tilgængeligt for de virksomheder, der ikke selv har kræfter til at etablere og drive en BI-løsning. Vores promise er, at vi tager et stort medansvar for kundens ultimative succes med BI.

bottom of page